Kevin Pandelaere Kevin Pandelaere
Badkamerrenovatie - moderne badkamer

Uw badkamer renoveren en er een leefruimte van te maken waar u helemaal tot ontspanning komt? We kunnen het alleen maar toejuichen. Meer nog, we willen er u zelfs graag bij helpen. Als specialist in badkamerrenovaties helpen wij graag bij de transformatie van uw oude badkamer in een oord van ontspanning, ingericht naar uw smaak en wensen. Ons werkterrein? Oost-Vlaanderen: Oudenaarde, Brakel en Ronse.

 

Uw badkamerstijl, onze missie

Uiteraard hebt u de ideale badkamer in gedachten: landelijk, klassiek dan wel trendy. Met dan wel zonder wellness-faciliteiten. Kleurrijk dan wel strak. Ongeacht de stijl die u verkiest, gaan wij vanaf ontwerp tot afwerking samen met u voluit voor het beste resultaat. Zodat we van uw badkamerdroom een echte droombadkamer maken.

 

Totaalrenovatie van uw badkamer

Een badkamerrenovatie is geen klus waar we licht over gaan: er komt immers zoveel meer bij kijken dan alleen de inrichting. Daarom zijn wij ook gespecialiseerd in de plaatsing van alle sanitair en zorgen wij voor een feilloze afwerking van vloer, verwarming, elektriciteit en de wandbekleding – al dan niet met betrouwbare externe partners.

Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor de totaalrenovatie van uw badkamer? Van afbraak over schilderwerken tot de installatie van het laatste schroefje! Hiervoor werken wij samen met een gerenommeerde binnenhuisarchitect. Ook voor u is het gemakkelijk, want wij blijven uw enige aanspreekpunt!

Tips en advies

Tips en advies over Badkamers

Geen berichten.

Terug naar boven