Kevin Pandelaere Kevin Pandelaere
Zonnerboiler - collectoren

Duurzame energie aanwenden voor uw sanitair en verwarming? Dat kan perfect en biedt alleen maar voordelen: voor zowel uw portemonnee, uw terugverdientijd als het milieu. U maakt immers gebruik van groene stroom uit 100 procent hernieuwbare energiebronnen. Kevin Pandelaere geeft u graag een overzicht van de mogelijkheden en staat nadien in voor een feilloze plaatsing en het nodige advies.

 

Duurzame energie via warmtepomp

Een zuinige en natuurlijke oplossing om groene energie op te wekken? De warmtepomp, een vernieuwende en goedkope techniek die uw energiefacturen drastisch helpt verlagen. U betaalt namelijk slechts voor één vierde van de gebruikte energie. De verschillen tussen warmtepompen zijn terug te brengen tot het type energiebron dat ze gebruiken: lucht of bodem.

 

Zonneboiler

Duurzame energie opwekken kan ook via een zonneboiler. Die warmt op natuurlijke wijze uw sanitaire water op – voordelig voor de natuur én uw energierekening. Bovendien hoeft u zich op vlak van onderhoud geen zorgen te maken: de constante doorstroming van het water zorgt ervoor dat er bijna niets komt vast te zitten in uw leidingen. Nog een extra besparing dus!

 

Kevin Pandelaere: uw partner in duurzame energie

Als specialist ter zake zijn wij helemaal thuis in hernieuwbare energie. Zo kunt u ook een beroep op ons doen voor de installatie van de juiste ventilatie – nog een vorm van duurzame energie.

Wilt meer weten over al deze milieuvriendelijke manieren van energie produceren? Neem contact op met Kevin Pandelaere. Samen bekijken we wat mogelijk is. Wij zijn actief in Oost-Vlaanderen: Oudenaarde, Brakel en Ronse.

Tips en advies

Tips en advies over Duurzame energie

Geen berichten.

Terug naar boven