Kevin Pandelaere Kevin Pandelaere
Ventilatie rooster woonkamer

Gecontroleerde ventilatie is een cruciale voorwaarde voor een gezond binnenklimaat in uw woning. Hierbij ontstaat namelijk een wisselwerking, waarbij verse lucht aangevoerd én vervuilde lucht afgevoerd wordt. Voor nieuwbouwwoningen is dergelijk ventilatiesysteem intussen verplicht, in renovatiewoningen kan het uiteraard geïnstalleerd worden. Doe een beroep op de knowhow en ervaring van Kevin Pandelaere, actief in Oost-Vlaanderen ( Brakel, Oudenaarde en Ronse ).

 

Twee verschillende ventilatiesystemen

Kevin Pandelaere kan, afhankelijk van uw behoefte, twee types ventilatiesystemen plaatsen. Bij ventilatiesysteem C wordt gewerkt met mechanische ventilatie, die verse lucht op natuurlijke wijze aanvoert via ventilatieroosters in droge ruimtes. De vervuilde lucht wordt dan mechanisch afgevoerd via de voorziene afvoerroosters. Dit is budgettair het beste systeem: er moeten alleen afvoerbuizen worden geplaatst. Ventilatiesysteem D is dan weer volledig automatisch, en werkt met ingebouwde filters die de aangevoerde lucht extra zuiveren. Het grootste voordeel van ventilatiesysteem D? Raam- en muurroosters zijn overbodig. Het nadeel? Jaarlijkse onderhoud van de filters.

 

Onderhoud van uw ventilatiesysteem

Op zoek naar de juiste ventilatie voor uw woning? Kevin Pandelaere bekijkt samen met u de mogelijkheden en budgettaire ruimte, en zorgt vervolgens voor feilloze installatie. Wist u dat u ook een beroep op ons kunt doen voor het periodieke onderhoud van uw ventilatiesysteem? Zeker bij ventilatiesysteem D is dat allerminst een overbodige luxe.

Tips en advies

Tips en advies over Ventilatie

Geen berichten.

Terug naar boven