Kevin Pandelaere Kevin Pandelaere
Centrale verwarming - radiator

Verwarming plaatsen heeft voor Kevin Pandelaere geen geheimen meer. Wij mogen onszelf dan ook gerust dé specialist in regio’s Oudenaarde, Brakel en Ronse noemen. Om te beginnen maken wij u wegwijs doorheen het ruime aanbod aan verwarmingsinstallaties. Vervolgens selecteren we samen met u de beste oplossing voor uw nieuwbouw- en renovatieproject. Ten slotte staan wij garant voor een feilloze plaatsingen, zodat uw dagelijkse wooncomfort gegarandeerd is.

 

De juiste verwarmingsketel en –toestellen

De juiste centrale verwarming kiezen is niet evident. Ten eerste moet u een cv-ketel kiezen – op basis van de gewenste energiebron, de prijs en rendement van de ketel. De meest gekozen cv-ketels zijn hoogrendementsketel op gas of olie. Vervolgens selecteert u de geschikte verwarmingselementen: radiatoren, convectoren, wand- of vloerverwarming. Ten slotte is ook de energiebron belangrijk: bij verwarming kiest u tussen aardgas, stookolie en duurzame energie.

Hoe u wilt verwarmen, beslist u uiteraard zelf. De installatie van uw verwarmingssysteem is onze zorg. Maar één ding is zeker: met onze ervaring maakt u zeker de juiste keuze.

 

Onderhoud

Naast de installatie van cv-ketels zijn onze vakmensen ook gespecialiseerd in het onderhoud ervan. Laat niets aan het toeval over en maak een afspraak voor een onderhoud van uw cv-ketel. Uiteraard kunnen we met u ook een onderhoudscontract afspreken, zodat u helemaal gerust bent.

Tips en advies

Tips en advies over Verwarming

Geen berichten.

Terug naar boven