Kevin Pandelaere Kevin Pandelaere
Sanitair badkamer - lavabo

Een degelijke sanitaire installatie is cruciaal voor dagelijks comfort. Laat dus niets aan het toeval over en schakel een specialist in. Wilt u uw badkamer renoveren? Bij Kevin Pandelaere, actief in Oost-Vlaanderen ( Oudenaarde, Brakel en Ronse ), kunt u terecht voor al uw sanitaire projecten. Dankzij onze professionele samenwerking met Sax Sanitair bent u bovendien zeker van het beste materiaal: duurzaam en in de stijl die het best bij u past. Met onze ervaring maakt u gegarandeerd de beste keuze! Of u nu houdt van klassiek, landelijk of eigentijds!

 

Sanitair voor uw badkamer

Een degelijke sanitaire installatie maakt de badkamer af. Staat u op punt om te bouwen of is het tijd voor een badkamerrenovatie? Ga met specialist Kevin Pandelaere in zee, die alle cruciale badkamerelementen levert en minutieus plaatst. Wilt u genieten van een klassiek ligbad of zelfs bubbelbad? Kiest u liever voor een inloopdouche of douchecabine? Alles is bespreekbaar, met uw stijlvoorkeuren en budget centraal.

 

Een kraan in kranen en toiletten

Het zijn niet alleen de grote elementen die het succes van een sanitaire installatie uitmaken. In uw badkamer en keuken hebt u bijvoorbeeld ook de juiste waterkranen nodig. Wij kiezen samen met u de juiste producten uit de vele verschillende modellen en vormen die beschikbaar zijn. Ook een comfortabel toilet is een must. Een staand toilet of hang-wc? Een toilet in een aparte ruimte of in de badkamer? U vraagt, wij installeren!

Tips en advies

Tips en advies over Sanitair

zondag 2 oktober 2016

Waterbehandeling met hulp van een waterverzachter helpt tegen kalkaanslag

Een waterbehandeling kan cruciaal zijn om uw sanitaire water van schadelijke stoffen te zuiveren. Immers, dat natuurlijke water uit bronnen in de regio van Oudenaarde, Brakel en Ronse brengt vaak ook kalkhoudende stoffen met zich mee. En die zorgen voor een (kalk)aanslag op uw buizen en toestellen. Doe daarom uw voordeel met een waterverzachter.


Lees verder
zondag 2 oktober 2016

Regenwaterrecuperatie, hoe werkt het en wat zijn de voordelen?

Regenwaterrecuperatie en België vormen een gouden match: immers: iedereen weet dat het hier veel kan regenen. Waarom dan dit regenwater niet gebruiken? Want stelt u zich eens voor dat u alleen maar leidingwater ter beschikking hebt voor alle dagelijkse praktijken. De waterfactuur op het einde van de maand zou om van te duizelen zijn!


Lees verder
Terug naar boven