Kevin Pandelaere Kevin Pandelaere
Terug naar Sanitair
Waterverzachter Homeguard
zondag 2 oktober 2016


Een waterbehandeling kan cruciaal zijn om uw sanitaire water van schadelijke stoffen te zuiveren. Immers, dat natuurlijke water uit bronnen in de regio van Oudenaarde, Brakel en Ronse brengt vaak ook kalkhoudende stoffen met zich mee. En die zorgen voor een (kalk)aanslag op uw buizen en toestellen. Doe daarom uw voordeel met een waterverzachter.

 

Nadelen van kalk in water

Kalk is nefast voor huishoudelijke toestellen als boilers, wasmachines, afwasmachines en zelfs koffiezetapparaten. Eenmaal deze stof een weg vindt naar en in uw leidingen, kan dit een verlies van energierendement betekenen. En dat wilt u uiteraard vermijden, want hierdoor moet uw toestel meer energie produceren en wordt uw energiefactuur een stuk ‘pijnlijker’.

 

Waterbehandeling met een waterverzachter

Wilt u dat kalk voortaan geen kans meer maakt of wilt u genieten van een glaasje lekker kraantjeswater? Laat de specialisten van Kevin Pandelaere dan een waterverzachter, -ontharder of -ontkalker plaatsen. Hiermee haalt u zich een eigen waterzuiveringsinstallatie in huis. Hoe het werkt? Het aangevoerde leidingwater wordt met zout gezuiverd voor het terechtkomt in de waterleidingen en verwarmingsketel. Dit garandeert uw toestellen een lange(re) levensduur.

 

Waterbehandeling in uw woning?

Bent u geïnteresseerd in onze waterbehandelingen? Hebt u last van kalk en wilt u dit probleem stoppen door het plaatsen van een waterverzachter? Contacteer Kevin Pandelaere – wij maken voor u een eind aan die kalkaanslag!

Geïnteresseerd in onze waterbehandeling?

Hebt u last van kalk in uw buizen en/of toestellen? Wilt u een waterverzachter plaatsen voor optimaal resultaat? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder.

Bel ons op!
Terug naar boven